Logo Administratiekantoor Balanz

Bezoekadres: Industrieweg 14, 9781 AC Bedum | Telefoon: 050-7370061

Over ons

Heeft u ondersteuning nodig bij de fiscale en financiële aspecten van uw onderneming? Dan bent u bij Balanz in goede handen. Administratiekantoor Balanz is opgericht door Linda Hoekzema. Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de accountantsbranche, heeft ze gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Balanz richt zich op het verzorgen van jaarrekeningen, (salaris)administraties en belastingzaken voor ondernemers in het MKB. Het werkgebied van Balanz is de provincie Groningen.

Waarom kiezen voor Administratiekantoor Balanz? Niet alleen vanwege de expertise en ruime ervaring in de accountantsbranche, maar ook vanwege de duidelijkheid, openheid en transparantie. En natuurlijk de uitstekende en concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Administratiekantoor Balanz is het niet 'uurtje-factuurtje' maar een gedegen offerte voor het komende jaar, zodat de klant vooraf precies weet waar hij aan toe is. De input voor de offerte levert men zelf door het invullen van een gericht vragenformulier. Aan de hand van dit formulier wordt een reële inschatting gemaakt van de kosten op jaarbasis. Duidelijkheid en transparantie. Dat is de kracht van Administratiekantoor Balanz.

Het is niet niks om de administratie geheel of gedeeltelijk uit handen te geven. Daar is Linda Hoekzema zich van bewust. Uiteraard is het ook in haar belang dat het goed gaat met de onderneming van de klant. De cijfers zijn daarvoor een graadmeter. Vanuit Linda's expertise en betrokkenheid kan ze de klant desgewenst adviseren en begeleiden bij het realiseren van doelen en bedrijfsresultaten. Wellicht nog een reden om te kiezen voor Administratiekantoor Balanz...

Foto Linda Hoekzema